Производители BIBS
Модел: 150225
Наличност: В наличност
25.90лв.

Количество

Бърза поръчка


De Lux е модерна залъгалка с елегантно дизайн и подобрено матово покритие за първокласен вид. Копчето, с което е скрито е мястото за събиране на вода, е достатъчно голямао, така че е лесно да се отпечата име върху него, което я прави идеална за детска градина.

 • Кръгло зърно
 • Препоръчва се от акушерките за подпомагане на естественото кърмене
 • Щитът е изработен от 100% безопасен материал за хранителни цели
 • Размер: Универсален Размер 0-3 години
 • Произведено в Дания

Силиконът е промишлено произведен хипоалергенен материал. Гладкото прозрачно зърно не е толкова меко и еластично като естествения каучук, но запазва формата си и издържа на високи температури. От хигиенни съображения препоръчваме да сменяте залъгалките на всеки 4-6 седмици.

Какво трябва да изберете?

И двата материала са много различни и имат страхотни свойства. Като родител може да имате мнение за това кой материал предпочитате, но през повечето време всичко се свежда до това кой материал предпочита вашето бебе.


Информация за щита

 • Кръглият лек щит е обърнат настрани от чувствителната и деликатна кожа около устата на бебето, за да осигури минимален контакт с носа и устата на бебето, което означава по-малък шанс за натрупване на влага от слюнката, което може да причини обриви и възпалени петна.
 • Щитът се предлага в един размер, независимо от размера на зърното.
 • Щитът е изработен от 100% безопасен материал
 • Проектиран и произведен в Дания/ЕС


Материал: силикон, полипропиленов щит – 100% свободен от BPA, PVC и фталати

Размер: Бибероните на Bibs се предлагат в три размера, според възрастта. 

 • Универсален Размер: 0-3г.


Начин на употреба:

Биберонът трябва да бъде стерилизиран чрез поставяне в кипяща вода преди първата употреба. Тъй като той има вентилирано зърно, водата може да попадне в биберона. Когато биберонът се охлади, водата може да бъде изтласкана от зърното. Почиствайте и стерилизирайте ежедневно. Не използвайте микровълнова стерилизация или други агресивни почистващи препарати, тъй като това може да разруши естествения каучук.


Как се стерилизира биберон Bibs?

 1. ПОСТАВЕТЕ БИБЕРОНА В ЧИСТА КУПА
 2.  ЗАЛЕЙТЕ ГО С ГОРЕЩА ВОДА
 3. ОСТАВЕТЕ БИБЕРОНА ДА СЕ НАКИСНЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 5 МИНУТИ
 4. ИЗВАДЕТЕ ГО И ОСТАВЕТЕ ДА ИЗСЪХНЕ


ВНИМАНИЕ!

Винаги проверявайте продукта внимателно преди всяка употреба за безопасността на вашето бебе. Особено когато бебето има зъби. Издърпайте каучука във всички посоки. Изхвърлете го при първия признак на увреждане или слабост. Залъгалката не трябва да се оставя на пряка слънчева светлина.

Нипелът е произведен от естествен каучуков латекс. Тъй като естественият каучуков латекс е естествен материал, може да възникнат промени в цвета.


Напишете мнение

Подобни продукти