Производители BIBS
Модел: 190216
Наличност: В наличност
25.90лв.

Количество

Бърза поръчка


Емблематичните биберони BIBS вече са и при нас! Бибероните са произведени в  Дания и от там идва тяхният иновативен дизайн. През последните 40 години BIBS са се установили като едни от най-популярните, изработени от 100% естествени материали, биберони в световен мащаб. Известни в цял свят с невероятните си цветове, безупречно качество и функционалност.

BIBS GLOW има същото високо качество като оригиналните залъгалки BIBS, но има практична функция за светене.

Светещата функция улеснява както родителите, така и малките да намерят залъгалките в тъмното и се справя с разочарованието, което може да причини на родителите да стоят посред нощ - в пълна тъмнина - и да търсят залъгалката с плачещо дете.

Просто задръжте залъгалката до лампа за 5-10 секунди, за активиране на ефекта. Свети 8+ часа.


 • Свети в тъмното
 • Кръгло зърно
 • Предлага се в естествен каучуков латекс
 • Препоръчва се от акушерките за подпомагане на естественото кърмене
 • Щитът е изработен от 100% безопасен материал за хранителни цели
 • Размер 6-18 месеца
 • Произведено в Дания

Информация за зърното

Зърното на нашата залъгалка е кръгло, което наподобява формата и размера на майчината гърда, за да осигури комфорт на вашето бебе. Освен това, кръглото зърно насърчава сходно разположение на езика и техника на сукане при кърмене, тъй като кръглата форма позволява на страните на езика да се повдигат и да се обгръщат около зърното, точно както се случва по време на кърмене.

Зърното има клапа, която изпуска въздух, когато бебето сплеска зърното. Тази вентилационна система кара въздуха от вътрешността на зърното да бъде изтласкан през клапата, като по този начин сплесква зърното, за да се оформи естествено според устната кухина на бебето.

Въздушната клапа е и причината, поради която водата може да се появи вода в зърното след почистване и стерилизация. Ако случаят е такъв, просто стиснете зърното, за да изтласкате излишната вода.


Информация за щита

 • Кръглият лек щит е обърнат настрани от чувствителната и деликатна кожа около устата на бебето, за да осигури минимален контакт с носа и устата на бебето, което означава по-малък шанс за натрупване на влага от слюнката, което може да причини обриви и възпалени петна.
 • Щитът се предлага в един размер, независимо от размера на зърното.
 • Щитът е изработен от 100% безопасен материал
 • Проектиран и произведен в Дания/ЕС


Материал: естествен каучук, полипропиленов щит – 100% свободен от BPA, PVC и фталати


Начин на употреба:

Биберонът трябва да бъде стерилизиран чрез поставяне в кипяща вода преди първата употреба. Тъй като той има вентилирано зърно, водата може да попадне в биберона. Когато биберонът се охлади, водата може да бъде изтласкана от зърното. Почиствайте и стерилизирайте ежедневно. Не използвайте микровълнова стерилизация или други агресивни почистващи препарати, тъй като това може да разруши естествения каучук.


Как се стерилизира биберон Bibs?

 1. ПОСТАВЕТЕ БИБЕРОНА В ЧИСТА КУПА
 2.  ЗАЛЕЙТЕ ГО С ГОРЕЩА ВОДА
 3. ОСТАВЕТЕ БИБЕРОНА ДА СЕ НАКИСНЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 5 МИНУТИ
 4. ИЗВАДЕТЕ ГО И ОСТАВЕТЕ ДА ИЗСЪХНЕ


ВНИМАНИЕ!

Винаги проверявайте продукта внимателно преди всяка употреба за безопасността на вашето бебе. Особено когато бебето има зъби. Издърпайте каучука във всички посоки. Изхвърлете го при първия признак на увреждане или слабост. Залъгалката не трябва да се оставя на пряка слънчева светлина.

Нипелът е произведен от естествен каучуков латекс. Тъй като естественият каучуков латекс е естествен материал, може да възникнат промени в цвета.


Напишете мнение

Подобни продукти