Производители BIBS
Модел: 190225
Наличност: В наличност
23.90лв.

Количество

Бърза поръчка


Информация за продукта:


De Lux е модерна залъгалка с елегантно дизайн и подобрено матово покритие за първокласен вид. Копчето, с което е скрито е мястото за събиране на вода, е достатъчно голямао, така че е лесно да се отпечата име върху него, което я прави идеална за детска градина.


 • 2 броя залъгалки
 • ЦвятCloud/Steel Blue
 • Размер: 6-18 месеца
 • Материал на зърното: 100% мек естествен каучуков латекс
 • Материал на щита: 100% хранителен материал, без BPA, PVC и фталати
 • Форма на зърното: Кръгло
 • Щитът е изработен от 100% безопасен и подходящ за храни материал
 • Предлага се в размер 1 и 2.
 • Съответства на европейския стандарт EN 1400+A2.
 • Произведен в Дания


Кръгло Зърно - Наподобява мекото зърно на майката по форма и размер и насърчава подобно разположение на езика и сучеща техника като при кърмене.


 • Предлага се в естествен каучуков латекс
 • Зърното е снабдено с клапа, изпускаща въздух, когато бебето затвори зърното. Тази вентилационна система кара въздуха от вътрешността на зърното да бъде изтласкан през клапата, като по този начин сплесква зърното, за да се оформи естествено като устната кухина на бебето
 • Вентилът е и причината, поради която водата може да се появи в зърното след почистване и стерилизация. Ако случаят е такъв, просто стиснете зърното, за да изтласкате излишната вода


Натурален Каучук 

Натуралният каучук е естествен материал, направен от млечната течност на дървото Hevea, рафинирана в жълтия каучук, който познавате от нашите биберони. Каучукът е супер мек, еластичен и устойчив материал, наподобяващ мекото зърно на майката. Въздействат му естествени влияния като UV светлина, въздух, слюнка и топлина. Еластичността на материала позволява на зърното да променя формата и размера си, благодарение на силния вакуум, който бебето създава. Сменяйте на всеки 4-6 седмици. Преди първата употреба препоръчваме да се превари 5 минути, а след това само се попарва. Ще се появят вариации в цвета и прозрачността на биберона


Почистване

ПРЕДИ ПЪРВА УПОТРЕБА: Стерилизирайте залъгалката, като я поставите във вряща вода за 5 минути. Само преди първата употреба.


За ежедневно почистване на залъгалката просто следвайте тези три прости стъпки:

1) Поставете залъгалките в чиста купа и ги залейте с обилно количество вряла вода.

2) Оставете залъгалките да се накиснат за приблизително 5 минути.

3) Извадете ги, оставете да се охладят и изсушат върху чиста кърпа.


Перфектно се комбинират с Моите Първи 6 Месеца - Подаръчен Сет Sage BIBS и Кутия за Биберон Baby Hunter Green BIBS.


Всички залъгалки BIBS са оборудвани с клапан, така че не забравяйте да изстискате излишната вода от зърното, когато се охлади.


СЪВЕТ: Когато детето е на възраст над 3 месеца, можете също да изплакнете залъгалките като ги поставите в цедка и ги залеете с вряща вода. Този метод е по-бърз и предпазва от събирането на вода в зърното.


Емблематичните биберони BIBS са произведени в  Дания и от там идва тяхният иновативен дизайн. През последните 40 години BIBS са се установили като едни от най-популярните, изработени от 100% естествени материали, биберони в световен мащаб. Известни в цял свят с невероятните си цветове, безупречно качество и функционалност.


Напишете мнение

Подобни продукти