Производители BIBS
Модел: 91343
Наличност: В наличност
39.90лв.

Количество

Бърза поръчка


Когато става въпрос за зърно на залъгалка никой размер или форма не правилен, защото всяко бебе е различно. Бебетата имат различни предпочитания, различни техники на сучене и различна анатомия на устата. Затова ние предлагаме сет от различни видове залъгалки, които удовлетворяват всички тези различни нужди. 

Важно е да се пробват различни размери и форми, за да се открие най-подходящият вариант за вашето бебе. Затова BIBS създадохa BIBS Try-It Collection.  


Комплектът съдържа:

  • Colour (кръгло зърно от естествен каучуков латекс)
  • De Lux (кръгло зърно от силикон)
  • Couture (анатомично зърно от естествен каучуков латекс)
  • Supreme (плоско симетрично зърно от силикон)

За Вас и Вашето бебе да пробвате и да откриете предпочитаната BIBS залъгалка.

Размер:

  • Размер 1: 0+ месеца
  • Размер 2: 6+ месеца


Начин на употреба:

Биберонът трябва да бъде стерилизиран чрез поставяне в кипяща вода преди първата употреба. Тъй като той има вентилирано зърно, водата може да попадне в биберона. Когато биберонът се охлади, водата може да бъде изтласкана от зърното. Почиствайте и стерилизирайте ежедневно. Не използвайте микровълнова стерилизация или други агресивни почистващи препарати, тъй като това може да разруши естествения каучук.


Как се стерилизира биберон Bibs?

  1. ПОСТАВЕТЕ БИБЕРОНА В ЧИСТА КУПА
  2. ЗАЛЕЙТЕ ГО С ГОРЕЩА ВОДА
  3. ОСТАВЕТЕ БИБЕРОНА ДА СЕ НАКИСНЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 5 МИНУТИ
  4. ИЗВАДЕТЕ ГО И ОСТАВЕТЕ ДА ИЗСЪХНЕ


ВНИМАНИЕ!

Винаги проверявайте продукта внимателно преди всяка употреба за безопасността на вашето бебе. Особено когато бебето има зъби. Издърпайте каучука във всички посоки. Изхвърлете го при първия признак на увреждане или слабост. Залъгалката не трябва да се оставя на пряка слънчева светлина.

Нипелът е произведен от естествен каучуков латекс. Тъй като естественият каучуков латекс е естествен материал, може да възникнат промени в цвета.


Напишете мнение

Подобни продукти