Производители BIBS
Модел: 260356
Наличност: В наличност
25.90лв.

Количество

Бърза поръчка


BIBS Supreme GLOW има същото високо качество като оригиналните залъгалки BIBS, но има практична функция за светене. Светещата функция улеснява както родителите, така и малките да намерят залъгалките в тъмното и се справя с разочарованието, което може да причини на родителите да стоят посред нощ - в пълна тъмнина - и да търсят залъгалката с плачещо дете.

Просто задръжте залъгалката до лампа за 5-10 секунди, за активиране на ефекта. Свети 8+ часа.


Информация за продукта:


  • 2 броя залъгалки Supreme
  • Цвят: Sage GLOW/Cloud GLOW
  • Размер 2: 6-18 месеца
  • Материал на зърното: Силикон
  • Материал на щита: 100% хранителен материал, без BPA, PVC и фталати
  • Светят в тъмното
  • Произведени в Дания


Информация за зърното

Симетричното плоско зърно във формата на капка насърчава поставянето на езика и техниката на сукане, при която езикът е плосък и притиска залъгалката плоско към небцето, което означава, че бебето не трябва да суче толкова силно, за да може залъгалката да се изравни в устата.

Освен това зърното е снабдено с клапа, изпускаща въздух, когато бебето затвори зърното. Тази вентилационна система кара въздуха от вътрешността на зърното да бъде изтласкан през клапата, като по този начин сплесква зърното, за да се оформи естествено като устната кухина на бебето.


Силиконът е промишлено произведен хипоалергенен материал. Гладкото прозрачно зърно не е толкова меко и еластично като естествения каучук, но запазва формата си и издържа на високи температури. От хигиенни съображения препоръчваме да сменяте залъгалките на всеки 4-6 седмици.


Какво трябва да изберете силикон или естествен каучук?

И двата материала са много различни и имат страхотни свойства. Като родител може да имате мнение за това кой материал предпочитате, но през повечето време всичко се свежда до това кой материал предпочита вашето бебе.


Информация за щита

Предпазителят и зърното са симетрични, което означава, че залъгалката винаги лежи правилно в устата на вашето бебе. Освен това предпазителят е внимателно проектиран с големи дупки от всяка страна, за да осигури минимален контакт с чувствителната и деликатна кожа около устата на бебето, което означава по-малък шанс за натрупване на влага от слюнката, което може да причини обриви и възпалени петна.


Качество

Проектиран и произведен в Дания/ЕС.

Съответства на европейския стандарт EN 1400+A2.


Произведено етично

Ние разработваме нашите продукти с най-голямо внимание към планетата и към децата, които ще я наследят.Напишете мнение

Подобни продукти