Производители BIBS
Модел: 270346
Наличност: В наличност
23.90лв.

Количество

Бърза поръчка


BIBS Supreme е изключителна залъгалка с широк щит. Нежните цветове се допълватс модерно матово покритие за първокласен външен вид. Уникалният и елегантен щит е предназначен да улесни оптималното преминаване на въздуха от устата към чувствителната кожа на бебето. Със своето симетрично плоско зърно с форма на капка, Bibs Supreme са съобразени с бебетата, които предпочитат плоската симетрична форма на зърното.

Информация за продукта:

  • 2 броя залъгалки 
  • ЦвятIvory/Sage
  • Размер: 6-18 месеца
  • Материал на зърното: 100% естествен каучуков латекс
  • Материал на щита: 100% хранителен материал, без BPA, PVC и фталати
  • Отговаря на европейския стандарт: EN 1400 + A1
  • Произведени в Дания

Перфектно се комбинират с Кутията за Биберон Sage и Комплект със Стъклена Бутилка Ivory

Информация за зърното

Зърното с форма на капка насърчава поставянето на езика и техниката на сукане, при която езикът е плосък и притиска залъгалката плоско към небцето, което означава, че бебето не трябва да суче толкова силно, за да може залъгалката да се изравни в устата.

Освен това зърното е снабдено с клапа, изпускаща въздух, когато бебето затвори зърното. Тази вентилационна система кара въздуха от вътрешността на зърното да бъде изтласкан през клапата, като по този начин сплесква зърното, за да се оформи естествено като устната кухина на бебето.


Информация за щита

Предпазителят и зърното са симетрични, което означава, че залъгалката винаги лежи правилно в устата на вашето бебе. Освен това предпазителят е внимателно проектиран с големи дупки от всяка страна, за да осигури минимален контакт с чувствителната и деликатна кожа около устата на бебето, което означава по-малък шанс за натрупване на влага от слюнката, което може да причини обриви и възпалени петна.


Размер

Предлага се в размери 1 и 2, според възрастта.

Важно е да ви информираме, че нашите различни размери са само ръководство, което да следвате. Нашият опит показва, че следните размери са общи и следователно също и наша обща препоръка.

Лекият щит се предлага в два различни размера, които съответстват на размера на зърното. Колкото по-голямо е зърното - толкова по-голям е щитът.


Материал

Щитът е изработен от 100% безопасен за храна материал. Напълно без BPA, PVC и фталати.


Качество

Проектиран и произведен в Дания/ЕС.

Съответства на европейския стандарт EN 1400+A2.


Произведено етично

Ние разработваме нашите продукти с най-голямо внимание към планетата и към децата, които ще я наследят.


Почистване


ПРЕДИ ПЪРВА УПОТРЕБА: Стерилизирайте залъгалката, като я поставите във вряща вода за 5 минути. Само преди първата употреба.


За ежедневно почистване на залъгалката просто следвайте тези три прости стъпки:


1) Поставете залъгалките в чиста купа и ги залейте с обилно количество вряла вода.


2) Оставете залъгалките да се накиснат за приблизително 5 минути.


3) Извадете ги, оставете да се охладят и изсушат върху чиста кърпа.


Емблематичните биберони BIBS са произведени в  Дания и от там идва тяхният иновативен дизайн. През последните 40 години BIBS са се установили като едни от най-популярните, изработени от 100% естествени материали, биберони в световен мащаб. Известни в цял свят с невероятните си цветове, безупречно качество и функционалност.Напишете мнение

Подобни продукти