Производители BIBS
Модел: 2221427
Наличност: В наличност
14.24лв. 21.90лв.

Количество

Бърза поръчка


Информация за зърното:

Зърното е симетрично оформено за намаляване на натиска върху зъбите и челюстта. 

Зърното с форма на капка насърчава поставянето на езика и техниката на сукане, при която езикът е плосък и притиска залъгалката плоско към небцето, което означава, че бебето не трябва да суче толкова силно, за да може залъгалката да се изравни в устата.

Освен това зърното е снабдено с клапа, изпускаща въздух, когато бебето затвори зърното. Тази вентилационна система кара въздуха от вътрешността на зърното да бъде изтласкан през клапата, като по този начин сплесква зърното, за да се оформи естествено като устната кухина на бебето.

Зърното е произведено от естествен каучуков латекс. Тъй като е естествен материал, може да възникнат промени в цвета.

Натуралният каучук е материал, направен от млечната течност на дървото Hevea, рафинирана в жълтия каучук, който познавате от нашите биберони. Каучукът е супер мек, еластичен и устойчив материал, наподобяващ мекото зърно на майката. Въздействат му естествени влияния като UV светлина, въздух, слюнка и топлина. Еластичността на материала позволява на зърното да променя формата и размера си, благодарение на силния вакуум, който бебето създава. 

Информация за щитът:

Кръглият лек щит е с леко извита форма, за да осигури минимален контакт с нежната и чуствителна кожа около устата на бебето. Което означава по-малък шанс от натрупване на влага от слюнката, което може да причини обриви и възпалени петна.

Щитът се предлага в един размер независимо от размера на зърното.

Щитът е изработен от 100% безопасен хранителен PP.

Размер:

Важно е да ви информираме, че нашите размери са само ръководство, което може да следвате. Нашият опит ни показва, че дадените размери са общи и следователно наша обща препоръка.

Размер 1: 0-6 месеца

Размер 2: 6-18 месеца

Качество: 

Съответства с Европейския Стандарт 1400+А2

Почистване:

Почистване преди първа употреба:

Не забравяйте да почиствате биберона след изваждане от опаковаката. Това става като поставите биберона във врящa вода за 5 минути. Латексът от естествен каучук може да се размаже по щитът в редки случаи, така че е важно да стерилизирате в много вода и препоръчваме латексовите биберони да се стерилизират отделно от силиконови. Това важи само преди първа упортреба.

Последващо почистване:

1. Поставете залъгалките в чиста купа.
2. Залейте с вряща вода.
3. Оставете залъгалките да се накиснат за приблизително 5 минути.
4. Извадете ги и ги оставете да изсъхнат на чиста кърпа.

Този метод е щадящ и същевременно се отървава от бактериите, без да нарушава издръжливостта на залъгалката.

Препоръчваме кипене на залъгалките при първа употреба, не и при последващо почистване. Залъгалките не са предназначени за многократно кипене и могат да бъдат унищожени при продължително излагане на висока температура. Вместо това следвайте инструкциите по-горе.

Почистване в микровълнова:

Имайте предвид, че латексът ще се разпадне, ако температурата надвиши 100С/ 212F. Поради тази причина не препоръчваме микровълнова стерилизация на естествен каучуков латекс.

Стерилизация с електрически парни стерилизатори:

Имайте предвид, че латексът ще се разпадне, ако температурата надвиши 100С/ 212F. Поради тази причина не препоръчваме стерилизация с електрически парни стерилизатори на естествен каучуков латекс.

Ако видите вода в зърното:

Не е необичайно след почистване вода да остане в зърното, това е така, защото всички наши зърна са оборудвани с клапан изпускащ въздух, когато бебето затвори зърното. Вентилът също е причината водата да присъства в зърното след почистване и стерилизация. Ако случаят е такъв просто стиснете зърното, за да изтласкате излишната вода. Ако в зърното останат капки вода, просто оставете залъгалката на въздух да изсъхне.

Колко често трябва да почиствам залъгалката:

Част от добрата хигиена на залъгалките е честото им почистване. Колкото по-малко е детето, толкова по-важно е да го предпазите от бактерии и да поддържате добра хигиена на биберона. Това е така, защото имунната система на бебетата все още не е успяла да се запознае с всички различни бактерии и следователно не се е научила да се "защитава" срещу тях. Трябва редовно да почиствате залъгалките на вашето бебе, но не прекалявайте. Стерилизацията може да бъде тежка за залъгалките в зависимост от метода. Нашата обща препоръка е да попарвате залъгалките веднъж на ден.

Етично произведено

Ние произвеждаме нашите продукти с най-голямо внимание към планетата и децата, които ще я наследят!Напишете мнение

Тест за сигурност
Подобни продукти