Производители Londji
Модел: FG012U
Наличност: В наличност
69.90лв.

Количество

Бърза поръчка


Пощальонът на Londji има много работа в раздаването на всички писма. Победител е играчът, който най - бързо открие получателя на писмата. 

ИлюстраторTxell Darne

Възраст: 3 - 103 години

Материал: FSC хартия и рециклиран картон

Опаковка: здрава картонена кутия

Размер на кутията: 24 х 24 х 8 см


Правила на играта POSTMAN

 

Брой играчи: максимум 6 човека

Цел: Нашият приятел пощальонът има нужда от помощ за да достави навреме колетите. Първият играч, успял да достави всичко от списъка, печели играта.

Играта съдържа: 80 карти с указания за доставка на писмата, 40 писма, 8 пъзел части за сглобяване на града.

Конфигурация: Най-младият играч  тегли една карта от тестето. Играчът, който най-бързо намери сградата, посочена на изтеглената карта, поставя едно от своите писма на игралното поле (някои карти от тестето позволяват доставката на повече от едно писмо на адрес.)

Видове карти и техните значения: Играта съдържа 5 различни вида карти, разделени по цвят. Може да започнете от базисното ниво (например само със зелените карти) и в последствие да увеличите трудността на играта, добавяйки още цветове карти.

Зелени карти: Намерете конкретната къща, която е посочена на картата.

Сини карти: Намерете къща, която отговаря на конкретните изисквания, посочени на картата.

Жълти карти: Намерете къща, свързана с героите, които са посочени на картата.

Някои карти (като например картата Трите прасенца”) позволяват да се достави повече от едно писмо (по едно писмо за всяка от трите къщи).

Бронзови карти: Намерете къща, която отговаря на специфичните изисквания. Забележете, че може и да има повече от една къща, която отговаря на изискванията и следователно повече от едно писмо, което трябва да бъде предоставено.

Червени карти: Последвайте следите и намерете къщата, обозначена с червената стрелка.

Наблюдавайте внимателно, бъдете бързи и спечелете!

Всеки продукт на бранда Londji е произведен в Барселона от рециклирани материали и естествени багрила. В ръцете си държите продукт, който създаден от едни от най-талантливите съвременни илюстратори и дизайнери. Тези традиционни игри с иновативен почерк, може да откриете в най-добрите концептуални магазини, галерии и музеи по целия свят.


Напишете мнение

Подобни продукти