Производители Londji
Модел: PZ204U
Наличност: В наличност
29.90лв.

Количество

Бърза поръчка


Ето този пъзел ще затврудни и най-опитните с пъзелте! Този абсолютно невероятен микро пъзел носи много удоволствие и забавление, а в същото време насърчава концентрацията и вниманието към детайлите. Пъзелът може да се съхранява в здрава кутия и в платнена чантичка и да се транспортира по лесен начин. 

Части: 600 броя
Възраст: от 6 до 106 години
Материал: Рециклиран картон и хартия
Опаковка: Здрава картонена кутия
Размер: 20 х 30 см
Размер на кутията: 14.5 x 14.5 x 3.5 cm

Част от колекцията The Wave съдържаща Голям пъзел от 1000 части и пъзел в епруветка от 150 части

Кацушика Хокусай - Голямата вълна край Канагава (1830) 
Гравюра от серията "Тридесет и шест изгледа на планината Фуджи". Създадена от известният японски художник и гравьор Кацушика Хокусай през 1830г., тя се превръща в най-разпознаваемата творба на юпонското изкуство в света. Върху дървена плоскост е изобразена огромна вълна край бреговете на Канагава, поглъщаша 3 рибарски лодки, а в далечината е изобразена свещената планина Фуджи.

Всеки продукт на бранда Londji е произведен в Барселона от рециклирани материали и естествени багрила. В ръцете си държите продукт, който създаден от едни от най-талантливите съвременни илюстратори и дизайнери. Тези традиционни игри с иновативен почерк, може да откриете в най-добрите концептуални магазини, галерии и музеи по целия свят.


Напишете мнение

Тагове: пъзели, the wave
Подобни продукти