Производители Connetix
Модел: CON-EU-P64
Наличност: В наличност
189.90лв.

Количество

Бърза поръчка


Открийте своя вътрешен инженер, художник и дизайнер, когато конструирате и създавате с Магнитен Конструктор Начален Пакет Pastel 64 части Connetix! С разнообразни малки и големи квадрати, както и равностранни, равнобедрени и правоъгълни триъгълници в нашите уникални земни пастелни цветове, Начален Пакет Pastel  от 64 части предлага неограничен потенциал за игра.

Изживейте STEAM обучението с Начален Пакет Pastel, докато децата от всички възрасти изследват магнетизма, физиката, симетрията, моделите и решаването на проблеми.  Открийте характеристиките на формите и как те се разместват в 2D и 3D творения. Насладете се на нашата изключителна гама от топли и студени пастелни тонове. Разпалете творчеството и въображението си, докато проектирате и конструирате къщи, замъци, паркинги, роботи или монети, както и много други.

Като качествена играчка с отворен край, Connetix ще расте С децата, докато те се учат и играта им става все по-интересна. Можете да разширите колекцията и да допълните стартовия пакет Pastel с разширителен пакет от Магнитен Конструктор Писта с Топчета Pastel 80 части Connetix или с мегапакет от 202 части Pastel Mega Pack!


Напишете мнение

Тест за сигурност
Подобни продукти