Производители Olli Ella
Модел: OEKTOY-HFM-MUP
Наличност: В наличност
72.90лв.

Количество

Бърза поръчка


Запознайте се с трите мъгически същества Holdie - Unicorn, Dragon и Nessy. Магическите същества са обичани и почитани от всички, които живеят в Holdie World. Всяко създание носи магия, игра и приключение на всеки, който го срещне и може да стои изправено.

Тези три магически създания са ръчно изработени с любов от смес от мека вълна и имат сладки, бродирани детайли. Всяко магическо създание Holdie е различно и изключително специално. Unicorn, Dragon и Nessy могат да стоят сами и са с перфектния размер, за да се поберат в малка ръка или близо до джоб за лесно гушкане. 

Запознай се с Unicorn - гордее се със способността си да лекува всички същества с магическия си рог. Има мека дъгообразна грива и опашка, подвижни крила и рог от плат.

Запознайте се с Dragon - независимо дали палите лагерен огън или дремете в тайна скрита пещера, Dragon е обичан член на Holdie World.

Запознайте се с Nessy - срамежлива и мила, Неси винаги знае най-доброто място да хване най-вкусната риба. Освен това какво забавление е да отидеш на водна разходка с бързата Неси!

Holdie Magical Creatures са специално колекционерско издание. Те идват красиво опаковани в колекционерска кутия и са идеалният подарък за специален повод.

Възраст: за деца от всички възрасти

Размери: дължина 11см. x ширина 8см. x  височина 5см. всяко магическо създание

Тегло: 0.13 кг. всяко магическо създание

Материал: Ръзно изработен от 70% чиста агнешка вълна, 30% найлон и пълнеж от полиестер

  • Почистете повърхността само с влажна кърпа

Напишете мнение

Подобни продукти