Производители FRIGG
Модел: 75021448
Наличност: В наличност
9.90лв.

Количество

Бърза поръчка


Нощна залъгалка FRIGG със светеща в тъмното функция. Дръжката и копчето ще светят в тъмното и ще решат предизвикателството да намерите и поставите залъгалката на вашето бебе посред нощ.

Функцията за светене през нощта е фосфорисцираща и няма да навреди на очите на вашето бебе и можете лесно да намерите залъгалката, без да включвате осветлението.

Нощната залъгалка FRIGG е 100% проектирана и произведена в Дания.

 

Как да накарате залъгалката FRIGG Night да свети

Дръжте залъгалката на светлина, за да активирате светещата функция.


Залъгалката FRIGG Daisy имитира цветни листенца, което е същността на елегантния дизайн. Цветните и модерни детайли хващат окото на всяка майка, която държи на стила. Това прави FRIGG идеалното решение за днешните майки, които отдават голямо значение на класическия дизайн с модерен привкус, когато избират най-важното за бебето.

Подробности за залъгалката FRIGG

100% произведени в Дания

От съображения за безопасност всяка залъгалка FRIGG се подлага на различни тестове, които симулират стреса, на който е изложена залъгалката

С нова система click-lock™ (предстоен патент)

С нов биберон SilkySoft

Светещ материал: Полипропилен (PP)

Стандарт за безопасност: EN1400 + A2 тест


Материал на зърното: медицински силикон

Размер на зърното: 27 мм

Препоръчителна възраст: 0-6 месеца


Инструкции за грижа за залъгалки FRIGG:

Поставете залъгалката в купа и я залейте с вряща вода. Оставете да кисне 3-5 минути. Не потапяйте за повече от 5 минути. Извадете и поставете върху равна повърхност, за да изсъхне на въздух. Не използвайте стерилизатори, микровълнови печки или съдомиялни машини. За оптимална безопасност и хигиена препоръчваме да изхвърлите залъгалката след 1-2 месеца постоянна употреба. Винаги проверявайте биберона преди употреба и го изхвърляйте при първите признаци на повреда или износване.


Напишете мнение

Подобни продукти