Модел: bboxsailorsbayblue
Наличност: В наличност
120.00лв.

Направете чуден подарък за Коледа, новородено бебе, погача, baby shower или друг важен момент. Нашите подаръчни кутии са с внимателно подбрани продукти за бебето и грижливо опаковани, за да зарадваме вас и любимият ви човек! 

Кутията съдъжа нежен текстил, музикална и дървена играчка от любимата, европейска марка на всички родители Little Dutch.

Възраст: 0 - 18 месеца

Размер на кутията: 34 х 27 см

Съдържание:

2 броя бебешки пелени Sailors Bay Blue - Памучните пелени с размери 70 х 70 см, са в комплект с допълващ се дизайн. Изработени са от мек памук с висока абсорбираща способност. Идеални са за подсушаване на детето след къпане, като постелка по време на смяна на пелени или като лигавник след хранене. Може да ги използвате за повиване, чаршаф, лятно одеяло, сенник за количка и какво ли още не. Задължителни са за всяка нова майка.

- Портфейл за памперси Sailors Bay Blue - С размери 31 х 25 см, този портфейл държи бебешката чантата подредена, а мама е винаги с памперс под ръка.

- Музикална играчка Little Goose - Сладкият гъсок е тук, за да приспи малкото момченце с успокояваща, нежна мелодия. Необходимо е само да се издърпа дървеният ринг и музиката зазвучава. Играчката лесно може да се закачи за всяко легло, количка или скрин. 

- Дървена дрънкалка Ocean Тази сладка дрънкалка се търкаля и търкаля, издавайки звънлив звук. Децата обичат да я гонят, хващат и разклащат.


Всеки продукт от подаръчната кутия идва с оригинална опаковка.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Подобни продукти