Модел: bboxlittlegoose
Наличност: В наличност
120.00лв.

Направете чуден подарък за Коледа, новородено бебе, погача, baby shower или друг важен момент. Нашите подаръчни кутии са с внимателно подбрани продукти за бебето и грижливо опаковани, за да зарадваме вас и любимият ви човек! 

Кутията съдъжа нежен текстил, музикална и плюшена играчка от любимата, европейска марка на всички родители Little Dutch.

Възраст: 0 - 18 месеца

Размер на кутията: 34 х 27 см

Съдържание:

2 броя бебешки пелени Little Goose - Памучните пелени с размери 70 х 70 см, са в комплект с допълващ се дизайн. Изработени са от мек памук с висока абсорбираща способност. Идеални са за подсушаване на детето след къпане, като постелка по време на смяна на пелени или като лигавник след хранене. Може да ги използвате за повиване, чаршаф, лятно одеяло, сенник за количка и какво ли още не. Задължителни са за всяка нова майка.

- Портфейл за памперси Little Goose - С размери 31 х 25 см, този портфейл държи бебешката чантата подредена, а майката е винаги с памперс под ръка.

- Музикална играчка Little Goose - Сладкият гъсок е тук, за да приспи малкото бебе с успокояваща, нежна мелодия. Необходимо е само да се издърпа дървеният ринг и музиката зазвучава. Играчката лесно може да се закачи за всяко легло, количка или скрин. 

- Плюшена писукаща играчка Little Goose - Този гъсок е винаги готов за прегръдка и е идеалната първа играчка, с която всяко мъниче да играе и да се забавлява.


Всеки продукт от подаръчната кутия идва с оригинална опаковка.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!