Производители Londji
Модел: FG015U
Наличност: В наличност
69.90лв.

Количество

Бърза поръчка


Тениски с райета, панталони със звездни щампи, шапки с уши ... Какво друго още има в гардероба?

Облечете героя си възможно най-креативно и го скрийте зад съблекалнята. Чрез различни въпроси вашият опонент трябва да познае как сте го облекли. Ако познае правилно, той печели!


Възраст: 5 до 105 години

Илюстрация: Can Seixanta

Материал: рециклиран картон и хартия

Опаковка: здрава картонена кутия

Размер на кутията: 24 x 24 x 8 cm


Правила на играта GUESS MY DRESS

 

Облечете своя герой колкото се може по-креативно и го скрийте зад гардероба. Задачата на вашия опонент е дедуктивно да познае какви дрехи сте избрали за вашия герой. Ако опонетът ви познае  -  той печели!

 

Всеки играч получава игрово поле, което трябва да постави пред себе си с необлечен герой. След това всеки играч получава пълен комплект дрехи.

Всяка игра е съставена от два рунда, а всеки рунд има 3 стъпки:

1.      Играч 1 облича своя герой.

2.      Играч 2 облича и своят герой по интуиция, показва го на Играч 1, който от своя страна използва броячът за валидиране, за да отбележи дали Играч 2 има на правилни попадения.

3.      Ако Играч 2 е налучкал всички три елемента от облеклото - печели рунда. Ако Играч 2 е сгрешил в предположението си за която и да било от дрехите, то трябва да се позове на броячът за валидиране, за да стигне до правилната комбинация. След това Играч 2 повтаря стъпка 2, променяйки дрехите на своя герой и отново иска потвърждение от Играч 1.

 

Ако Играч 2 не успее да познае печелившата комбинация след 5 опита – той губи играта. Броят на опитите се означава на брояча.

Когато първият рунд приключи играчите си сменят ролите. Ако и двамата играчи са спечелили по един рунд – победител е този, който е спечелил рунда си с най-малък брой направени предположения.

Всеки продукт на бранда Londji е произведен в Барселона от рециклирани материали и естествени багрила. В ръцете си държите продукт, който създаден от едни от най-талантливите съвременни илюстратори и дизайнери. Тези традиционни игри с иновативен почерк, може да откриете в най-добрите концептуални магазини, галерии и музеи по целия свят.


Напишете мнение

Подобни продукти