Производители Жанет 45
Модел: taralej-5
Наличност: В наличност
16.00лв.

Трогателна детска книга, която ни вдъхновява да бъдем себе си, да бъдем различни. За всеки от нас, но особено за децата, е предизвикателство да бъдат уверени в собствените си възможности и различия. Понякога твърде много се тревожим за мнението на другите, а тази тревога задушава собственото ни щастие. Детето може да се опита да скрие нещата за себе си, които смята, че не са нормални или конвенционални, за да се впише в средата и представите на околните. Ние сме тези, които може да покажем на децата, че именно различията правят света цветен и красив. 


"Норман винаги е бил нормален - напълно нормален... докато един не му порастнаха крила!"   


Очарователна книжка за смелостта да бъдеш различен, да следваш своя собствен път и за решението да оставиш фантастичните крила да се разперят.


Зашеметяващо красива книжка с рисунки с искрено и трогателно и вдъхновяващо послание. Историята е създадена с голяма любов, грижа и мисъл от Том Пърсивал, който перфектно е уловил емоционалните тревоги на Норман. Използването на цвят, или липса му, е важно: когато Норман крие крилата си, той подтиска радостта си. Докато задушава крилата си под палтото си, светът на Норман става сив и далечен, но когато намери смелостта да разкрие крилата си, красивите цветове отново избухват по страниците.

Автор: Том Пърсивал

Превод: Елена Можолич

Цветни страници: 32

Размери: 240х300

Корица: Мека

Националност: Американска

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Подобни продукти