Производители BIBS
Модел: 100305C
Наличност: В наличност
9.90лв.

Количество

Бърза поръчка


Информация за зърното:

Зърното на биберона е кръгло, наподобява мекото зърно на майката по форма и размер и насърчава подобно разположение на езика и сучеща техника като при кърмене.

Снабдено е с клапа, която позволява изпускането на въздух, по този начин когато бебето затвори зърното, то се сплесква и се оформя естествено по устната кухина на бебето.

Зърното е произведено от естествен каучуков латекс. Тъй като е естествен материал, може да възникнат промени в цвета.

Натуралният каучук е материал, направен от млечната течност на дървото Hevea, рафинирана в жълтия каучук, който познавате от нашите биберони. Каучукът е супер мек, еластичен и устойчив материал, наподобяващ мекото зърно на майката. Въздействат му естествени влияния като UV светлина, въздух, слюнка и топлина. Еластичността на материала позволява на зърното да променя формата и размера си, благодарение на силния вакуум, който бебето създава. 

Информация за щитът:

Кръглият лек щит е с леко извита форма, за да осигури минимален контакт с нежната и чуствителна кожа около устата на бебето. Което означава по-малък шанс от натрупване на влага от слюнката, което може да причини обриви и възпалени петна.

Щитът се предлага в един размер независимо от размера на зърното.

Щитът е изработен от 100% безопасен хранителен PP.

Размер:

Важно е да ви информираме, че нашите размери са само ръководство, което може да следвате. Нашият опит ни показва, че дадените размери са общи и следователно наша обща препоръка.

Размер 1: 0-6 месеца

Качество: 

Съответства с Европейския Стандарт 1400+А2

Почистване:

Почистване преди първа употреба:

Не забравяйте да почиствате биберона след изваждане от опаковаката. Това става като поставите биберона във врящa вода за 5 минути. Латексът от естествен каучук може да се размаже по щитът в редки случаи, така че е важно да стерилизирате в много вода и препоръчваме латексовите биберони да се стерилизират отделно от силиконови. Това важи само преди първа упортреба.

Последващо почистване:

1. Поставете залъгалките в чиста купа.
2. Залейте с вряща вода.
3. Оставете залъгалките да се накиснат за приблизително 5 минути.
4. Извадете ги и ги оставете да изсъхнат на чиста кърпа.

Този метод е щадяш и същевременно се отървава от бактериите, без да нарушава издръжливостта на залъгалката.

Препоръчваме кипене на залъгалките при първа употреба, не и при последващо почистване. Залъгалките не са предназначени за многократно кипене и могат да бъдат унищожени при продължително излагане на висока температура. Вместо това следвайте инструкциите по-горе.

Почистване в микровълнова:

Имайте предвид, че латексът ще се разпадне, ако температурата надвиши 100С/ 212F. Поради тази причина не препоръчваме микровълнова стерилизация на естествен каучуков латекс.

Стерилизация с електрически парни стерилизатори:

Имайте предвид, че латексът ще се разпадне, ако температурата надвиши 100С/ 212F. Поради тази причина не препоръчваме стерилизация с електрически парни стерилизатори на естествен каучуков латекс.

Ако видите вода в зърното:

Не е необичайно след почистване вода да остане в зърното, това е така, защото всички наши зърна са оборудвани с клапан изпускащ въздух, когато бебето затвори зърното. Вентилът също е причината водата да присъства в зърното след почистване и стерилизация. Ако случаят е такъв просто стиснете зърното, за да изтласкате излишната вода. Ако в зърното останат капки вода, просто оставете залъгалката на въздух да изсъхне.

Колко често трябва да почиствам залъгалката:

Част от добрата хигиена на залъгалките е честото им почистване. Колкото по-малко е детето, толкова по-важно е да го предпазите от бактерии и да поддържате добра хигиена на биберона. Това е така, защото имунната система на бебетата все още не е успяла да се запознае с всички различни бактерии и следователно не се е научила да се "защитава" срещу тях. Трябва редовно да почиствате залъгалките на вашето бебе, но не прекалявайте. Стерилизацията може да бъде тежка за залъгалките в зависимост от метода. Нашата обща препоръка е да попарвате залъгалките веднъж на ден.

Етично произведено

Ние произвеждаме нашите продукти с най-голямо внимание към планетата и децата, които ще я наследят!Напишете мнение

Тест за сигурност
Подобни продукти