Заповядайте в нашите магазини, където може да откриете голяма селекция от нашите продукти, както и още прекрасни продукти за дома и детето на български брандове и дизайнери.

Магазин Happydays Южен Парк - София, бул. Витоша 133

Телефон: 0888400049

Работно време:

10:30 до 19:00 часа - от Понеделник до Петък

11:00 до 18:00 часа - Събота

11:00 до 17:00 часа - Неделя

Магазин Happy Days Оборище - София, ул. Шипка 43 /вход от улица Асен Златаров/

Телефон: 0886917488

Работно време:
10:30 до 19:00 часа - от Понеделник до Петък
11:00 до 18:00 часа - Събота
1:00 до 17:00 часа - НеделяИнформация за магазини, доставка и връщане на продукти ще намерите тук.


За нас

Зад happydays.bg стои екип от ентусиасти, които вярват, че времето прекарано в игри, прави дните ни щастливи. Игрите са забавни и весели, но освен това са и най-добрият и лесен начин да учим още и още за света и хората. Избирайки образователни и възпитателни игри и играчки за нашите деца, ние избираме да отглеждаме щастливи и добри хора. И още нещо, играйте и вие, порасналите деца, защото времето прекарано в игра - не е изгубено време, а е време споделено с най-близките ни и остава най-сладък спомен...


Happydays.bg е официалният дистрибутор за България на брандовете BIBS, Londji и Little Dutch!

Нашата цел е да донесем от магията и вдъхновението на най-добрите европейски брандове за деца и пораснали деца тук в България.

Детски магазин Happy Days

снимка: Caroline Hernandez

Много сме си играли и сме стигнали до есенцията на най-добрите играчки!


Високо качество 

Всичко, до което се докосват децата, е важно. Голяма част от нашите играчки са направени от 100% рециклирани материали и натурални багрила, а това учи децата на любов към природата. Избираме продукти, които да са със здрави и красиви опаковки.

Магазин за бебешки играчки Happy Days


Играчки с чудесен дизайн 

Нека дадем избор на децата си и им покажем една по-различна визия на предметите около тях. Ако всички деца си играят с едни и същи играчки със сходни цветове и образи по тях, то няма ли да възпитаме твърде еднотипни естетически нагласи във всички тях? А не е ли светът интересен, защото има тооолкова различни хора в него?

Играчки с модерен дизайн


Играчка с цел

С всяка игра може да развиете характера и интелекта на вашето дете. Провокирайте себе си и него с интересни играчки, които могат да развият логическата мисъл, въображението, емоционалната интелигентност, любопитството, движенческите способности и смелостта в децата.

Детски образователни и дървени играчки


Споделеното време

Няма нищо по-ценно и хубаво от споделеното време с вашите деца, а играта е точно това. Играта е споделено време с много усмивки и спомен за цял живот!

Детски магазин


Играчки без пол 

Да, трудно е да излезем от ограниченията, които ни се налагат от цялата масова култура. Но цветята не са само за момиченцата, а топките само за момченцата. Цветовете също нямат пол. Нека децата правят самостоятелни избори и да уважаваме изборите, които са различни от нашите.

Играчки за всеки пол и възраст


Екипът на happydays.bg е винаги на разположение за въпроси, идеи, съдействие и забави!

Имейл: hey@happydays.bg