Производители Saro Baby
Модел: 17403
Наличност: В наличност
34.90лв.

Този великолепен сет за хранене е изработен от букова дървесина и силикон за хранене. Този екологичен материал е с множество предимства: антибактериален, изключително устойчив и не се деформира, тъй като е много гъвкав. Издържа на екстремни температури, без да губи свойствата си. На практика е нечуплив!

Събужда естественото любопитство на детето да прави нещата като възрастните. Стимул, който ще ви помогне да укрепите самочувствието и насърчите детската независимост. Неговият практичен и оригинален дизайн е идеален за учене на дететео да се храни, благодарение на дългата си стена с форма на вълна. Благодарение на нея загребването на храна, без тя да изхвърча, е много по-лесно. Идеален за отбиване на бебешките навици.

Избутването на храната и пълненето на всяка лъжичка ще бъде много по-лесно. Този детски сет за хранене насърчава независимостта и самочувствието на мъника, който ще се научи да яде сам, без да разлива храната. Състои се от две части:

  • Силиконова купа с практична вакуум вендуза в основата си, която я фиксира към масата. Купичката е устойчива и за най-сериозното бебе бунтар!
  • Силиконова лъжица с дръжка от буково дърво.

Екологично чист и траен продукт, с който допринасяте за грижата за околната среда.

Идеален за отбиване на бебета.

Той е подходящ за микровълнова печка, фурна, фризер и съдомиялна машина (с изключение на лъжица).


Възраст: 4 месеца +

Размер: 11,5 х 11,5 х 8 см

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Подобни продукти