Производители Little Dutch
Модел: LD7089
Наличност: В наличност
99.90лв.

Количество

Бърза поръчка


Кафе или чай? Искате ли бисквитка или торта? С този прекрасен дървен кът веднага имате място за игра на къща или магазин. Станете истински бариста и направете на мама и татко чаша хубаво капучино със собствената си кафемашина. Или сервирайте еспресо със мъфин в собственото си малко кафене с меню, пълно с вкусни лакомства.

Този дървен кафе кът съдържа всичко необходимо. Независимо, дали вашите клиенти предпочитат кафе или чай, сандвич или бисквитка, вие можете да предложите колкото искате опции и да вложите цялото си въображение в тях. Натиснете бутоните, завъртете копчетата и поставете капсула за кафе и вашата прясна чаша кафе е готова за сервиране.

Малките деца обичат ролевите игри и да имитират възрастни. Този дървен комплект вдъхновява креативността на вашето мъниче и помага за развитието на социални умения и ролеви игри. Кафе кътът разполага с машина за кафе и чай, място за съхранение на всички чаши и неща от първа необходимост и шкаф за излагане на всички закуски. Множеството аксесоари като кроасан, поничка, пакетче чай и капсули за кафе предлагат часове забавление и игра.

Възраст: 3+ години

Размери: 34,4x13,7x24


Напишете мнение

Подобни продукти