Производители Little Dutch
Модел: LD7033
Наличност: В наличност
49.90лв.

Количество

Бърза поръчка


Дървената дъга на Little Dutch е дървена кула за подреждане във формата на красива дъга. Дъгата изглежда страхотно в детската стая и е супер забавно да се играе с нея. Защото тя може да бъде толкова много неща - може да бъде пъзел, балансна игра, може да рисувате форми с нея и какво ли още не.

Тази дървена дъгата е интерпретация на популярната монтесори дъга. В методът за обучение по Монтесори се играе с играчки с "отворен край", където последната дума как ще се играе, е във въображението на детето. Нашата дървена дъга се състои от 8 арки, които се вписват една в друга. Вашето дете може да използва тези полукръгли форми, за да играе и учи и да прави всякакви творения, използвайки въображението си. Арките могат да се използват и като тунел за влак, къща за малки кукли или планини за малки коли. Играйте на воля, защото в играта няма граници!

Little Dutch прави класически играчки с високо качество, със стилни цветове, щампи и илюстрации. Всички продукти са в съответствие с европейските директиви и са произведени по социално отговорен начин.
Многоцветно синьо / Многоцветно розово

- Направено от дърво
- Боядисана с подходяща за деца боя на водна основа

Размери: 26 x 5 x 13 cm (lxwxh)
Възраст: От 12 месеца


Напишете мнение

Подобни продукти