Модел: CH-pink
Наличност: Разпродаден
220.00лв.

Бебешкото гнездо Cotton Hug е изработено с голяма грижа и внимание към детайла, произведено в България.

  • Външната калъфка е 100% памук с Oeko-TEX® Standard 100. Тя е едновременно нежна на допир и здрава. Oeko-TEX® Standard 100 е световна унифицирана система за изследване и сертифициране на текстилни суровини, продукти, полупродукти и производни във всички нива на производство и преработка. Целта на системата е да гарантира, че предлаганите продукти не съдържат вредни за човешкото здраве вещества. Калъфката се сваля и се пере.
  • Матрачето е произведено в България от първо качество кухи полиестерни влакна. Дебелината и плътността му позволяват да слагате гнездото на различни повърхности, без това да наруши и промени комфорта и безопасността на вашето Бебе. Бебешкото гнездо Cotton Hug трябва да е поставен върху стабилна, твърда, хоризонтална повърхност.
  • Възглавницата е произведена в България от антиалергичен силиконизиран пух – ЕКОПУХ.
  • Ципове са YKK със сертификати за качество, които гарантират, че спазва всички необходими изисквания за безопасност и екология.
  • Етикетите са произведени в България и притежават всички сертификати за качество и безвредност на изпозлваните  материали. Лицевият етикет е от промазан памук с Oeko-TEX® Standard 100 сертификат за качество.
  • Катарамата и торбата, в която се пренася също са произведени в България с гаранция за качество и безопасност.

 Бебешкото гнездо Cotton Hug покрива нашите високи изисквания, за да сме сигурни, че ще покрие и Вашите. Всеки един от елементите в бебешкото гнездо Cotton Hug е съобразен с това, че ще се ползва от най-нежните същества – нашите бебета.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Подобни продукти