Производители FRIGG
Модел: 71222486
Наличност: В наличност
18.90лв.

Количество

Бърза поръчка


Комплектът включва:

  1 x FRIGG Aurora - Размер 1

  1 х FRIGG Croissant - Размер 1

FRIGG са залъгалки от естествен каучук, с форма на череша, която наподобява майчината гърда, за да може децата да се чувстват естествено, когато ги използват. Те са специално разработени за успокояване на бебето, в същото време поддържат и стимулират естествения инстинкт на всяко бебе от сукане. Биберонът е изработен от 100% естествен каучук, без вредни добавки. Той е издръжлив, еластичен и мек като кадифе. Щитът представлява полипропилен (PP), който е здрав и лек. Формата на щита на биберона е леко огъната навън, за да не се прилепва плътно до нежната кожа на бебенцето и съответно да не я дразни. 

КАК ДА СТЕРИЛИЗИРАМЕ БИБЕРОНА?

ПРИ ПОЧИСТВАНЕ НА БИБЕРОНА СЛЕДВАЙТЕ ТЕЗИ ЧЕТИРИ ПРОСТИ

СТЪПКИ:

1) ПОСТАВЕТЕ БИБЕРОНА В ЧИСТА КУПА

2) ЗАЛЕЙТЕ ГО С ГОРЕЩА ВОДА

3) ОСТАВЕТЕ БИБЕРОНА ДА СЕ НАКИСНЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 5 МИНУТИ.

4) ИЗВАДЕТЕ ГО И ОСТАВЕТЕ ДА ИЗСЪХНЕ


Съвет: Когато детето навърши три месеца, вие може да почиствате залъгалките, поставяйки ги в сито и поливайки ги с вряла вода. Този метод е по-бърз и също така предпазва от попадането на вода в задната част на залъгалката.

Внимание! Ние често получаваме оплаквания от родители, които преваряват залъгалките за 5 минути, преди първата им употреба и след това. Резултатът е повредена залъгалка. НЕ ПРЕВАРЯВАЙТЕ! Тези залъгалки не са подходящи за преваряване на високи температури. Вместо това следвайте инструкциите посочени по-горе и със сигурност ще убиете бактериите без да наранявате залъгалките.

 

КОЛКО ЧЕСТО ДА ГИ ПОЧИСТВАТЕ?

Част от добрата хигиена е честото почистване на залъгалката. Колкото по-малко е детето, толкова по-важно е да го предпазвате от бактерии. Това е така, защото имунната система на детето все още не е достатъчно силна и не се е научила да се ‘защитава’ срещу голяма част от бактериите. Това е причината, заради която, на децата по-малки от 3 месеца, по-често се почистват залъгалките.

0-3 месеца: Залъгалката трябва да се почиства всеки път, когато падне на пода. Допълнително трябва да се почиства поне веднъж на ден.

3+ месеца: изплаквате залъгалките поне веднъж на ден, ако е била на пода, измивате със студена вода.


Детайли за залъгалка FRIGG:

100% проектирани и произведени в Дания

Всяка залъгалка се произвежда с тест за разтягане и вакуум

Защитни материали: полипропилен (PP)

Стандарт за безопасност: EN1400 + тест A2

Материал на зърното: 100% естествен каучук

ВНИМАНИЕ! Каучукът е материал, който се разширява след употреба. Нормално е употребяваният биберон да е уголемен.


Залъгалката FRIGG е единствената марка залъгалка в света 100% проектирана и произведена в Дания.


Напишете мнение

Подобни продукти