Производители BIBS
Модел: 230106
Наличност: В наличност
23.90лв.

Количество

Бърза поръчка


Биберонът BIBS Boheme е вдъхновен от модерния бохемски стил и се предлага в свежи цветове

Залъгалките BIBS Boheme са със симетрична форма и са изработени от лек материал - напълно свободни от BPA, PVC и фталати.


Комплектът включва:

  1 x Vanilla Размер 1

  1 х Dark Oak Размер 1

Материал: латекс от естествен каучук, полипропиленов щит – 100% свободен от BPA, PVC и фталати

Размер: Бибероните на Bibs се предлагат в два размера, според възрастта. 

Размер 1: 0+ месеца

Размер 2: 6+ месеца


Кръгло зърно

Предлага се в естествен каучуков латекс

Препоръчва се от акушерките за подпомагане на естественото кърмене

Зърното е проектирано да поддържа правилното развитие на челюстта и да намали натиска върху позицията на зъба.

Кръглото зърно насърчава подобно разположение на езика и техника на сукане при кърмене, тъй като кръглата форма позволява на страните на езика да се повдигат и да се обгръщат около зърното, точно както се случва по време на кърмене.

Зърното е снабдено с клапа, изпускаща въздух, когато бебето се затвори върху зърното, като по този начин сплесква зърното, за да се оформи естествено според устната кухина на бебето.


Информация за щита

Кръглият лек щит е обърнат настрани от чувствителната и деликатна кожа около устата на бебето, за да осигури минимален контакт с носа и устата на бебето, което означава по-малък шанс за натрупване на влага от слюнката, което може да причини обриви и възпалени петна.

Щитът се предлага в един размер, независимо от размера на зърното.

Щитът е изработен от 100% безопасен материал


Проектиран и произведен в Дания/ЕС.


Начин на употреба:

Биберонът трябва да бъде стерилизиран чрез поставяне в кипяща вода преди първата употреба. Тъй като той има вентилирано зърно, водата може да попадне в биберона. Когато биберонът се охлади, водата може да бъде изтласкана от зърното. Почиствайте и стерилизирайте ежедневно. Не използвайте микровълнова стерилизация или други агресивни почистващи препарати, тъй като това може да разруши естествения каучук.


ВНИМАНИЕ!

Винаги проверявайте продукта внимателно преди всяка употреба за безопасността на вашето бебе. Особено когато бебето има зъби. Издърпайте каучука във всички посоки. Изхвърлете го при първия признак на увреждане или слабост. Залъгалката не трябва да се оставя на пряка слънчева светлина.

Нипелът е произведен от естествен каучуков латекс. Тъй като естественият каучуков латекс е естествен материал, може да възникнат промени в цвета.


Как се стерилизира биберон?

1 - ПОСТАВЕТЕ БИБЕРОНА В ЧИСТА КУПА
2 - ЗАЛЕЙТЕ ГО С ГОРЕЩА ВОДА
3 - ОСТАВЕТЕ БИБЕРОНА ДА СЕ НАКИСНЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 5 МИНУТИ
4 - ИЗВАДЕТЕ ГО И ОСТАВЕТЕ ДА ИЗСЪХНЕ


Емблематичните биберони BIBS са произведени в  Дания и от там идва тяхният иновативен дизайн. През последните 40 години BIBS са се установили като едни от най-популярните, изработени от 100% естествени материали, биберони в световен мащаб. Известни в цял свят с невероятните си цветове, безупречно качество и функционалност.


Напишете мнение

Подобни продукти