Производители BIBS
Модел: 160422
Наличност: В наличност
23.90лв.

Количество

Бърза поръчка


Информация за продукта:

 • 2 броя залъгалки 
 • ЦвятBlossom и Dusky Lilac
 • Размер: 0-6 месеца
 • Материал на зърното: 100% силикон
 • Материал на щита: 100% хранителен материал, без BPA, PVC и фталати
 • Отговаря на европейския стандарт: EN 1400 + A1.
 • Произведен в Дания


BIBS Supreme е изключителна залъгалка със стилен датски дизайн. Модерни цветове се допълватс модерно матово покритие за първокласен външен вид. Уникалният и елегантен щит е предназначен да улесни оптималното преминаване на въздуха от устата към чувствителната кожа на бебето.

Зърното е симетрично оформено, за да намали натиска върху зъбите и челюстта. Тъй като зърното е плоско и с форма на капка, то подпомага правилното развитие на челюстта. Силиконовият биберон има иновативна структура, интегриран в биберона, който го прави по-устойчив на първите остри зъбки на бебето от обикновените силиконови залъгалки.

 • BIBS Suprem са със симетрично оформено зърно, което спомага за развитие на челюстта на бебето. 
 • Щитът е изработен от 100% безопасен и подходящ за храна материал
 • Предлага се в размер 1 и 2.
 • Размер 1 и 2 е подходящ за новородени.
 • Съответства на европейския стандарт EN 1400+A2.
 • Произведен в Дания


Информация за зърното на биберона Supreme:

Supreme е нашата ексклузивна залъгалка с широк щит. Със своето симетрично плоско зърно с форма на капка, ние сме се съобразили с бебетата, които предпочитат плоската симетрична форма на зърното. Зърното с форма на капка насърчава поставянето на езика и техниката на сукане, при което езикът е плосък и притиска залъгалката към небцето, което означава, че бебето не трябва да суче толкова силно, както при кръглото зърно.

Освен това, силиконовият биберон има иновативна структура, интегриран в биберона, който го прави по-устойчив на първите остри зъбки на бебето от обикновените силиконови залъгалки.

Зърното има клапа, която изпуска въздух, когато бебето сплеска зърното. Тази вентилационна система кара въздуха от вътрешността на зърното да бъде изтласкан през клапата, като по този начин сплесква зърното, за да се оформи естествено според устната кухина на бебето.

Въздушната клапа е и причината, поради която водата може да се появи вода в зърното след почистване и стерилизация. Ако случаят е такъв, просто стиснете зърното, за да изтласкате излишната вода.


Информация за щитът на биберона Supreme:

Предпазителят и зърното са симетрични, което означава, че залъгалката винаги лежи правилно в устата на вашето бебе. Освен това предпазителят е внимателно проектиран с големи дупки от всяка страна, за да осигури минимален контакт с чувствителната и деликатна кожа около устата на бебето, което означава по-малък шанс за натрупване на влага от слюнката, което може да причини обриви и възпалени петна.

Щитът се предлага в два различни размера, които съответстват на размера на зърното. Колкото по-голямо е зърното - толкова по-голям е щитът. Предлага се в размери 1 и 2.


Как да стерилизира залъгалка Bibs?

 1. ПОСТАВЕТЕ БИБЕРОНА В ЧИСТА КУПА
 2. ЗАЛЕЙТЕ ГО С ГОРЕЩА ВОДА
 3. ОСТАВЕТЕ БИБЕРОНА ДА СЕ НАКИСНЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 5 МИНУТИ
 4. ИЗВАДЕТЕ ГО И ОСТАВЕТЕ ДА ИЗСЪХНЕ


Емблематичните биберони BIBS са произведени в  Дания и от там идва тяхният иновативен дизайн. През последните 40 години BIBS са се установили като едни от най-популярните, изработени от 100% естествени материали, биберони в световен мащаб. Известни в цял свят с невероятните си цветове, безупречно качество и функционалност.


Напишете мнение

Подобни продукти