Производители BIBS
Модел: 240123
Наличност: В наличност
25.90лв.

Количество

Бърза поръчка


BIBS Boheme GLOW има същото високо качество като оригиналните залъгалки BIBS, но има практична функция за светене.

Светещата функция улеснява както родителите, така и малките да намерят залъгалките в тъмното и се справя с разочарованието, което може да причини на родителите да стоят посред нощ - в пълна тъмнина - и да търсят залъгалката с плачещо дете.


Просто задръжте залъгалката до лампа за 5-10 секунди, за активиране на ефекта. Свети 8+ часа.


  • Свети в тъмното
  • Кръгло зърно
  • Предлага се в естествен каучуков латекс
  • Препоръчва се от акушерките за подпомагане на естественото кърмене
  • Щитът е изработен от 100% безопасен материал за хранителни цели
  • Проектиран и произведен в Дания/ЕС


Информация за зърното

Зърното на нашата залъгалка е кръгло, което наподобява формата и размера на майчината гърда, за да осигури комфорт на вашето бебе. Освен това, кръглото зърно насърчава сходно разположение на езика и техника на сукане при кърмене, тъй като кръглата форма позволява на страните на езика да се повдигат и да се обгръщат около зърното, точно както се случва по време на кърмене.

Зърното има клапа, която изпуска въздух, когато бебето сплеска зърното. Тази вентилационна система кара въздуха от вътрешността на зърното да бъде изтласкан през клапата, като по този начин сплесква зърното, за да се оформи естествено според устната кухина на бебето.

Въздушната клапа е и причината, поради която водата може да се появи вода в зърното след почистване и стерилизация. Ако случаят е такъв, просто стиснете зърното, за да изтласкате излишната вода.

Информация за щитът

Щитът е внимателно проектиран с извита форма, за да не се прилепва до чувствителната и деликатна кожа около устата на бебето. Дизайнът на щитът е проектиран да осигури минимален контакт с носа и устата на бебето, което означава по-малък шанс за натрупване на влага от слюнката, което може да причини обриви и възпалени петна.

Как да стерилизира биберон?

1 - ПОСТАВЕТЕ БИБЕРОНА В ЧИСТА КУПА
2 - ЗАЛЕЙТЕ ГО С ГОРЕЩА ВОДА
3 - ОСТАВЕТЕ БИБЕРОНА ДА СЕ НАКИСНЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 5 МИНУТИ
4 - ИЗВАДЕТЕ ГО И ОСТАВЕТЕ ДА ИЗСЪХНЕ


Емблематичните биберони BIBS са произведени в  Дания и от там идва тяхният иновативен дизайн. През последните 40 години BIBS са се установили като едни от най-популярните, изработени от 100% естествени материали, биберони в световен мащаб. Известни в цял свят с невероятните си цветове, безупречно качество и функционалност.
Напишете мнение

Подобни продукти